MediJastuk - Terapeutski jastuk

Neuporedivo olakšanje noću od bolova u vratu i ramenima, kao i želudačne kiseline

MediJastuk

8.000,00RSD
  • MediJastuk
  • Presvlaka za MediJastuk
  • Podrška 24 / 7

Utisci zadovoljnih korisnika

Saznajte detaljnije o proizvodu koji je zaludeo svet

MediJastuk terapeutski jastuk stvara i održava idealnu nagnutu poziciju za spavanje za 100% prirodno olakšanje od refluksa. Potvrđen od strane 5 nezavisnih kliničkih testiranja, MediJastuk je dokazan kao najefektniji tretman za gorušicu, protiv hrkanja, kašalj, gušenje, mučninu, i mnoge druge simptome refluksa kiseline / GERB, kao i zaštitu od dugog izlaganja kiselini… Sve to dok spavate!
Glavne karakteristike MediJastuk terapeutskog jastuka uključuju:

Klinički dokazana pozicija za superiorno olakšanje. Klinička testiranja, sprovedena od strane vrhunskih GI istraživača, su pokazala da spavanje u poziciji koje stvara samo MediJastuk (nagnuto + na levoj strani) smanjuje izlaganje štetnoj stomačnoj kiselini za 87% u odnosu na standardne terapeutske jastuke. MediJastuk je klinički dokazan da pruža značajno smanjenje simptoma pacijentima koji pate od noćnog refluksa, laringo-faringealnog refluksa (LPR) ili „tihog refluksa“, post- ezofagektomije kao i od gestacijskog refluksa.

Nećete kliziti tokom noći. Patentirani dizajn ovog terapeutskog jastuka kreira optimalnu nagnutu + na strani poziciju za spavanje i sprečava da ne klizite tokom noći, koja je jedna od glavnih zamerki za standardne terapeutske jastuke. Ne klizeći uspevate da održite idealnu poziciju za spavanje za maksimalno olakšanje, tokom cele noći.

Smanjuje pritisak na Vaše rame. Patentirani džep za ruku MediJastuk terapeutskog jastuka Vas ne samo sprečava da ne klizite već i skida pritisak sa ruke i ramena na kojima spavate. Iako je stvoren za refluks kiseline tokom noći, Medijastuk takođe pruža noću i neuporedivo olakšanje od hroničnog bola ramena.

Nagnut je ceo torzo, ne samo glava i rame. Za razliku od mnogih standardnih postolja Medijastuk terapeutski jastuk naginje i ceo torzo, ne samo glavu i vrt, za maksimalnu ergonomsku podršku i efektivnost.

Medicinski materijali za kvalitet, podršku i dugovečnost. Mnogi standardni terapeutski jastuci su samo pena iz jednog dela koja je isečena u obliku trougla. MediJastuk terapeutski jastuk je napravljen od 4 vrste medicinske pene, strateški pozicionirani za maksimalnu podršku i dugotrajnost proizvoda. Gornji sloj terapeutskog jastuka je memorijska pena za dodatnu udobnost. Plišana jastučnica koja može da se skida i pere. Terapeutski jastuk dolazi sa jastučnicom koja može da se skida i pere u veš mašini.

Garancija olakšanja. Prilagođavanje novoj poziciji za spavanje može da potraje. Novim korisnicima može da potraje i do 30 dana da se prilagode dok se pena formira i dok se ne naviknu na spavanje na novi način. Uveravamo Vas da ćete osetiti olakšanje ukoliko nastavite da ga koristite! Kao deo naše politike povraćaja mi zahtevamo da koristite MediJastuk minimum 30 noći.

MediJastuk nije preporučen za povrede donjeg dela leđa ili kukova. Medijastuk pravi ugao 15-20 stepeni i osobe sa diskus hernijom, ispupčenim diskovima, spojenim pršljenovima, skoliozom, lumbalnim oštećenjem, burzitisom u kukovima ili povredom kuka imaju poteškoća sa uglom koji stvara MediJastuk. Ukoliko ne patite od refluksa kiseline tokom noći, ali imate bol u ramenu tokom noći, MediJastuk je specijalno dizajniran za bol ramena tokom noći, sa patentiranim džepom za ruku.